خانه / ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی کشور اتریش

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی کشور اتریش

درخواست ویزا باید شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست ویزا امتناع خواهد کرد. بررسی مدارک توسط سفارت معمولا ۲ تا ۳ ماه طول می کشد. مدارک مورد نیاز : ۱- سه نسخه فرم درخواست ویزا (می توانید از سفارت تحویل بگیرید) ۲- ۳ قطعه عکس جدید ۳- گذرنامه ...

ادامه مطلب

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش

مدارک زیر با توجه به شرایط تحصیلی مورد نیاز است : ۱- ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریز نمرات دیپلم ۲- ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی ۳- ترجمه رسمی مدرک لیسانس و ریز نمرات لیسانس ۴- ترجمه رسمی کارت ملی و شناسنامه ۵- ترجمه رسمی ...

ادامه مطلب

نکات قابل توجه پیش از عزیمت

نکات قابل توجه پیش از عزیمت به اتریش

نكات مهم هنگام عزیمت دانشجو به کشور اتریش : دانشجويان هنگام ورود مي بايستي شهريه يكسال دانشگاه و حداقل ۳ ماه هزينه زندگي را همراه داشته باشند. هنگام ورود به فرودگاه كشور اتریش كليه مدارك تحصيلي و اصل پذيرش و اصل پاسپورت و دو قطعه عكس و گواهي ايدز و ...

ادامه مطلب

ورود به اتریش

ورود به اتریش

به منظور  ورود به اتریش و پذیرفته شدن در دانشگاه، همراه داشتن مدارک زیر الزامیست : اصل گذرنامه (با حداقل ۲ سال اعتبار) ویزای معتبر دانشجویی گواهی سلامت پزشکی و ترجمه آن گواهی نتیجه منفی تست ایدز (HIV) ۶ قطعه عکس ۳ × ۴ پرسنلی مدارک تحصیلی و ترجمه آنها شهریه ...

ادامه مطلب