خانه / اسلاید / تحصیل در اتریش دکترا

تحصیل در اتریش دکترا

شرایط پذیرش دوره دکترا

 

 

دانشگاه های دولتی اتریش

۱- دانشجوی دکترا یا فارغ التحصیل مقطع ارشد دانشگاه های سراسری یا پیام نور و یا آزاد

۲- زبان تدریس در اغلب رشته ها به زبان انگلیسی می باشد. رشته های به زبان انگلیسی احتیاجی به داشتن نمره آیلتس نمی باشد.

۳- پذیرش در همان رشته یا زیر شاخه های آن خواهد بود که متقاضی در ایران دانشجوی آن رشته یا فارغ التحصیل آن بوده است. امکان تغییر گرایش می باشد.

تبصره: تنها در صورت داشتن اقامت والدین یا همسر بیش از ۵ سال می تواند رشته خود را عوض نماید.

۴- شهریه در دانشگاه های اتریش بین ۳۸۵ تا ۷۵۰ یورو در هر ترم می باشد.

۵- اخذ پذیرش جهت رشته های مرتبط با مدیریت و اقتصاد و حسابداری مشمول یک سری شرایط دیگر نیز می باشد.

۶- مدت زمان پذیرش : معمولا بین ۳ تا ۶ ماه می باشد.