خانه / اسلاید / مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش

مدارک زیر با توجه به شرایط تحصیلی مورد نیاز است :

۱- ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریز نمرات دیپلم
۲- ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات پیش دانشگاهی
۳- ترجمه رسمی مدرک لیسانس و ریز نمرات لیسانس
۴- ترجمه رسمی کارت ملی و شناسنامه
۵- ترجمه رسمی کارت پایان خدمت (ویژه آقایان)
۶- اسکن و کپی صفحه اول پاسپورت و صفحاتی که دارای مهر است
۷- نامه قبولی در کنکور
۸- گواهی اشتغال به تحصیل در رشته مربوطه از دانشگاه
۹- ۱۲ قطعه عکس رسمی پاسپورتی

 

مدارک مورد نیاز برای اقدام جهت اخذ پذیرش در دوره دکترا در اتریش عبارتند از:

۱- کپی تمام صفحات پاسپورت با اعتبار بیش از ۶ ماه
۲- ۱۲ قطعه عکس رنگی
۳- ترجمه رسمی شناسنامه و کارت ملی
۴- ترجمه رسمی و تایید شده مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد
۵- ترجمه رسمی و تایید شده ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد
۶- ۲ عدد توصیه نامه از اساتید قبلی
۷- رزومه
۸- بیانیه هدف (Statement of Purpose )
۹- مدرک زبان انگلیسی و یا آلمانی (در صورت وجود)
۱۰- گواهی اشتغال به تحصیل (در صورت وجود)
۱۱- گواهی عدم منع تحصیل (N.O.C ) از دانشگاه محل تحصیل قبلی

لازم به ذکر است که ترجمه مدارک تحصیلی باید به تایید سفارت اتریش برسد.