خانه / ویزای دانشجویی / مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی کشور اتریش

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی کشور اتریش

درخواست ویزا باید شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست ویزا امتناع خواهد کرد. بررسی مدارک توسط سفارت معمولا ۲ تا ۳ ماه طول می کشد.

مدارک مورد نیاز :

۱- سه نسخه فرم درخواست ویزا (می توانید از سفارت تحویل بگیرید)
۲- ۳ قطعه عکس جدید
۳- گذرنامه با مدت اعتبار حداقل ۶ ماه + ۲ سری کپی
۴- شناسنامه + ۲ سری کپی
۵- گذرنامه و شناسنامه همسر + ۲ سری کپی
۶- گواهی عدم سوء پیشینه + ۲ سری کپی
۷- اصل و ۲ سری کپی از پذیرش تحصیلی
۸- اصل و ۲ سری کپی از مدارک تحصیلی دبیرستان و پیش دانشگاهی
۹- اصل یا کپی ترجمه مدارک تحصیلی با تایید سفارت اتریش
۱۰- تعهد نامه مالی که مبلغ ۷۰۰۰ یورو در حساب خود باید داشته باشید.