خانه / ویزای دانشجویی / ورود به اتریش

ورود به اتریش

به منظور  ورود به اتریش و پذیرفته شدن در دانشگاه، همراه داشتن مدارک زیر الزامیست :

  • اصل گذرنامه (با حداقل ۲ سال اعتبار)
  • ویزای معتبر دانشجویی
  • گواهی سلامت پزشکی و ترجمه آن
  • گواهی نتیجه منفی تست ایدز (HIV)
  • ۶ قطعه عکس ۳ × ۴ پرسنلی
  • مدارک تحصیلی و ترجمه آنها
  • شهریه دانشگاه
  • کارت مهاجرت (در طول پرواز و یا در فرودگاه تهیه کرده و پس از تکمیل توسط پلیس مهاجرت در فرودگاه اتریش مهر زده می شود) و آن را نزد خود نگه داشته برای خروج بعدی و ارایه به پلیس مهاجرت جهت پروسه دریافت اقامت دانشجویی در طول دوران تحصیل در کشور اتریش

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *