خانه / مهاجرت اتریش / ویزای کار اتریش

ویزای کار اتریش

شما برای ویزای جستجوی کار بمدت ۶ ماه در اتریش به ۷۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز احتیاج دارید، که پس از موافقت اصولی اداره کار اتریش برای ۶ ماه وارد خاک اتریش بمنظور پیدا کردن کار میشوید، پس از پیدا کردن کار بستن قرارداد کاری با کارفرما مدارک شما برای صدور اجازه کار به اداره کار مربوطه تحویل داده می شود و پس از موافقت قانونی ، کارت اقامت شما صادر گردیده و حال می توانید خود و خانواده را به اتریش ببرید

نحوه امتیاز دهی سیستم:
وضعیت تحصیل حداکثر ۴۰ امتیاز
حداقل مدرک تحصیلی لیسانس تا فوق لیسانس ۲۰ امتیاز
رشته های فنی، کامپیوتر و زیر مجموعه رشته های علوم طبیعی ۳۰ امتیاز
مدرک دکترا ۴۰ امتیاز
حقوق سالیانه بالا ۲۰ امتیاز
کارهای تحقیقاتی ۲۰ امتیاز
لوح تقدیر یا ثبت اختراع ۲۰ امتیاز
وضعیت شغل حداکثر ۲۰ امتیاز
سوابق کاری یا کارهای مدیریتی ۲ امتیاز به ازای هر سال
سوابق کاری ۶ ماهه در اتریش ۱۰ امتیاز
وضعیت مدرک زبان حداکثر ۱۰ امتیاز
مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی مبتدی ۵ و پیشرفته ۱۰ امتیاز (بستگی به مقطع دارد English:Tofel – IELTS, Deutsch: A1, A2, B1, B2, C1, C2)
وضعیت سنی حداکثر ۲۰ امتیاز (تا ۳۵ سال ۲۰ امتیاز، تا ۴۰ سال ۱۵ امتیاز، تا ۴۵ سال ۱۰ امتیاز)
وضعیت تحصیل در اتریش حداکثر ۱۰ امتیاز
داشتن تحصیل ابتدایی در اتریش ۵ امتیاز
داشتن مدرک تحصیلی لیسانس یا فوق لیسانس از دانشگاه های اتریش ۱۰ امتیاز

پروسه زمانی تحویل مدارک به سفارت بدون نواقصی مدارک تا صدور ویزا ۲ تا ۴ ماه می باشد.

توجه: مدارک فارسی فوق می بایستی به زبان آلمانی یا انگلیسی با تمامی مهرهای مربوطه ترجمه شده و با مدارک دیگر و فرم مخصوص به سفارت اتریش در تهران ارائه داده شوند.